Om GRØNNELY A/S

Grønnely A/S er et professionelt bygge- og boligudlejningsfirma stiftet i 2001.
Hos Grønnely er det vores vision at skabe eksklusive, moderne CO2-venlige boliger med smukke omgivelser og højt til himlen uden for storbyen. Alle boliger er omgivet af grønne udearealer med fred og ro. Der er tale om en helt unik atmosfære.


Grønnely er etableret med fokus på genbrug, og således er det vores fornemmeste opgave at finde og ombyggeejendomme, der ikke længere er i brug – som oftest offentlige bygninger som tidligere skoler eller centre. Hos Grønnely lægger vi derfor mange kræfter i at finde de rigtige bygninger på den rette lokation, der lever op til vores krav om central beliggenhed, højt til himlen og fred og ro.


Vi bygger CO2-venligt, da de eksisterende bygninger ikke rives ned og i stedet genbruges til helt særlige, eksklusive boliger. Bygningerne får således et nyt liv som hjem for hovedsageligt familier og seniorer. Alle boliger opføres desuden med genvækst, som sørger for, at varmen bliver genanvendt. Vi benytter affaldssortering i konstruktionsarbejdet, og alt i alt sørger vi for et lavt CO2-aftryk.