Vores koncept

Hos Grønnely A/S bygger vi med sjæl, ordentlighed og kvalitet. Det betyder, at vi tænker os grundigt om, når vi planlægger hvert enkelt byggeri, og vi gør os umage for at skabe en helt særlig bolig til dig.


Vi har fokus på frirum og frisk luft. Så vidt muligt har alle boliger enten have eller privat terrasse. Alle boliger vil desuden være omgivet af grønne udearealer i et lukket område med fred og ro bygget i respekt for nærmiljøet. Sådan skaber vi en helt unik atmosfære med smukke omgivelser og højt til himlen. 


Vi bygger i et moderne dog tidløst og afdæmpet udtryk. I vores boliger findes altid smukke flisebadeværelser samt et hyggeligt køkken alrum med masser af plads. Vi sørger for at kæle for detaljerne og bekvemmeligheden med bl.a. lysdæmpere, varme i gulvet, lofter med god akustik og alle hårde hvidevarer af bedste kvalitet. Du kan altid regne med parkeringspladser i nærområdet samt offentlig transport i nærheden. Ydermere er både indkøbsmuligheder og institutioner i gåafstand fra boligerne. Hos Grønnely får du din egen oase midt i byen.